SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomat Siki

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Sikina Tomat, tumuwuh Unlimited
warna:
Beureum, Pink
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
SXTS No.1403
Hibrida:
Enya
Kadewasaan:
Awal
Warna buah:
Pink
Bentuk buah:
Luhur-buleud
Beurat buah:
260-300 gram
Résistansi:
TYLC;Abdi, Mj;ToMV;Waduh, Vd.
Pangiriman & Panyimpenan:
Alus
Sertifikasi:
ISO9001;CIQ;ISTA; CO
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Jenis Bibit
SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomat Siki
Tumuwuh Tipe
Jenis Tumuwuh Unlimited
Kulit buah
Pink
Beurat Buah
260-300g
Jumlah tutuwuhan
2000 ka 2200 tutuwuhan / 667 méter pasagi
Dosis Sowing
15 nepi ka 20gram / 667 méter pasagi
Ciri
daging kandel kalawan rasa alus

SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomat Siki

1. Kematangan awal, tumuwuhna taya watesna, tumuwuhna kuat vigor.2.Beurat daunna sedeng, buahna warna pink, daging buahna keras.3.Panyimpen lalawanan.Buah tunggal beuratna 260-300 g.4.Résistansi awal, hawar telat, panyakit virus, layu baktéri, résistansi kana pamotongan, virus ngagulung daun konéng(TY) gaduh résistansi anu kuat.5.Ngahasilkeun luhur nepi ka 30.000 kg per mu.

Titik budidaya:
Jumlah tutuwuhan: 2000 nepi ka 2200 tutuwuhan / 667m2
dosis sowing: 15 nepi ka 20gram / 667m2
Buah per pinggiran: 4 nepi ka 6 buah

Paménta suhu:
Pucuk: 30 derajat
tahap seedling: 20 nepi ka 25 derajat
Tahap kembangan: 20 dugi ka 28 derajat siang, 15 dugi ka 20 derajat wengi.
Mangsa tumuwuhna buah: 25 nepi ka 35 derajat, anu pangalusna nyaéta 25 nepi ka 30 derajat.

Kasucian
Karapihan
Persentase pengecambahan
Uap
Asalna
98,0%
99,0%
85,0%
8,0%
Hebei, Cina
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

bungkusan produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Ti awal nepi ka ahir, urang nerapkeun Nasional Inspeksi komoditi sarta Tés Biro, otoritas lembaga Tés pihak-katilu, QS, ISO, pikeun ngajamin kualitas urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali