Bibit terong

  • 2021 f1 hybrid eggplant vegetable seed for planting

    2021 f1 hibrida siki sayur terong pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki terong Warna: Hideung, Beureum, Ungu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXE No.2 Hybrid: YES Bentuk Buah: Cylindrical Ukuran Buah: 25-30 cm panjangna, 5 -8 cm diaméterna Setélan Buah: Hirup Rak Alus: Bungkusan Panjang: 10 gram/kantong Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk 2021 F1 siki terong hibrid pikeun penanaman 1. Tumuwuh pisan vigorous....
  • High germination round shape purple eggplant seeds

    Pengecambahan tinggi siki terong bentukna buleud wungu

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki terong Warna: Ungu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SXE No.1 Hybrid: YES Kulit Buah: Ungu Jumlah tutuwuhan: ...