Bibit Kembang

  • High yield good taste red strawberry seeds for planting

    ngahasilkeun luhur rasa alus siki strawberry beureum pikeun penanaman

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Strawberry Warna: Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Bibit Jumlah Modél: SX-SW Hybrid: YES Warna Buah: Beureum Rata Beurat Buah: 20g Ngahasilkeun: High ngahasilkeun Aplikasi: Buka widang atawa rumah kaca Sertifikasi: PHYTO Certificaiton Pedaran Produk High ngahasilkeun rasa alus siki strawberry beureum pikeun penanaman 1. ngahasilkeun luhur siki strawberry hibrida.2.Kualitas saé pisan, beureum ...