Démonstrasi

8 Kaisar No.3 siki samangka

1.Suit pikeun taneuh leupas jeung lahan well-lemes.
2. Pikeun prune cabang tilu vines, Pikeun ngajaga aliran bikang ka-2 atawa ka-3 pikeun diuk buah.. Cabut akar melon dina waktuna. Unggal bibit boga hiji buah.
Pupuk 3.Base bisa jadi kandang farmyard, cocog pikeun nerapkeun pupuk Phosphatic jeung pupuk Potash, pupuk Nitrogenous kudu diterapkeun kirang atawa henteu.
4. Lamun hujan salila periode buah, urang kudu ngalakukeun pollination suplemén jieunan Pikeun irrigate dina waktu nalika buah bareuh jaman.
kematangan 5.The nyaeta ngeunaan 35days sanggeus fruiting.

8th Emperor No.3 watermelon seeds
8th Emperor No.3 watermelon seeds

Siki samangka Jing Hideung

1.Cocok pikeun sowing dina leutik tur sedeng ukuran torowongan.About 10500-11200 bibit per héktar.
2.Suit keur sedeng cai euyeub cultivating.Enough pupuk dasar, husus kandang ternak jeung Sato.
3.Vines ganda atawa tilu vines prune cabang taliti.Pikeun ngajaga aliran bikang ka-2 atawa ka-3 pikeun diuk buah, miceun akar melon dina waktuna. Unggal bibit boga hiji buah. Pikeun nyiram dina waktu nalika buah bareuh periode.
kematangan 4.The nyaeta ngeunaan 35days sanggeus fruiting.

Demonstration
Demonstration
1.Suit for sowing in the small small and medium size tunnel.About 10500-11200 seedlings per hectare 2.Suit for medium rich water cultivating.Enough base fertilizer, special the Poultry and Animal manure.  3.Double vines or three vines prune branch carefully. To keep the 2nd or 3rd female flow to sit fruit,.remove the root melon on time.Each seedling have one fruit.To irrigate on time when fruit swelling period. 4.The maturity is about 35days after fruiting.

Nofa no.4 siki samangka

1.Suit pikeun sowing di lahan outdoor sarta ditangtayungan.Sakitar 9000 bibit per héktar.
2.Pruning di vines ka-3 -4th. Ieu téh pangalusna pikeun nyimpen buah dina kembang bikang ka-3, sarta cocog jeung 10% siki samangka diploid pikeun pollinate.
3. Pikeun ngadalikeun asor nalika budding, ulah siki dina cai.Suhu kudu dijaga dina 28-32 ℃.
4.Base pupuk bisa jadi kandang farmyard, cocog pikeun pupuk Nitrogenous jeung pupuk Phosphatic, nu pupuk Potash bisa dipaké leuwih.Punten kadalikeun kuantitas pupuk Fosfat pikeun ngahindarkeun séréal anu ngawarnaan.
5.Kurang tapi cukup cai anu diperlukeun ti tahap seedling ka manteng periode tendril, éta mantuan - pikeun ngawangun akar kuat.Eureun pikeun irigasi 7-10 dinten sateuacan panén.
kematangan 6.The nyaeta 110days, ngeunaan 40days anu diperlukeun ti pollinating mun Panén.

Nofa no.4 watermelon seeds
Nofa no.4 watermelon seeds