Siki Samangka Tanpa Biji

  • Yellow flesh hybrid seedless watermelon seeds with good package

    Daging konéng hibrida siki samangka seedless kalawan pakét alus

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Golden Orchid Hibrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Kulit héjo kalawan stripes Warna Daging: Jero konéng Buah Beurat: 5-7kg Rasa: Rasa alus Kandungan Gula: 12% Bungkusan: 1000 siki/kantong atawa sakumaha diperlukeun Sertifikasi: Sertipikat Asal;CIQ;ISTA; ISO9001 Pedaran Produk ...
  • Hybrid seedless watermelon seeds with yellow skin

    Siki samangka tanpa siki hibrida kalayan kulit konéng

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Golden Sun Hybrid: YES Kulit Buah: Kulit konéng emas jeung belang atra sempit ...
  • Flesh Hybrid F1 Watermelon Seeds Yellow Red Rind YB No.1

    Daging Hibrida F1 Siki Samangka Konéng Beureum Kulit YB No.1

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: YB No.1 Hybrid: YES Kulit Buah: Kulit konéng kalawan stripes konéng poék ...
  • High yield yellow flesh black seedless watermelon seeds in good package with good price

    Hasilna tinggi daging konéng siki samangka hideung seedless dina pakét alus kalawan harga alus

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Konéng Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Golden Rose Hibrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Beurat Buah Hideung Poék: Ngeunaan 3kg Warna Daging: Lemon Konéng Kandungan Gula : 13% Sowing pikeun Panén: 75 poé Sertifikasi: Sertipikat Asal;CIQ;ISTA;ISO9001 Katerangan Produk High ngahasilkeun daging konéng siki samangka hideung tanpa siki dina g...
  • Round shape black skin red flesh seedless watermelon seeds for planting

    Bentukna buleud kulit hideung daging beureum siki samangka teu aya siki keur penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: NOFA 4 Hybrid: YES Kulit Buah: Kulit hideung jeung lilin bubuk Daging Col ...
  • Large-sized red flesh black rind seedless watermelon seed

    Ukuran badag daging beureum kulit hideung siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: badag-ukuran daging beureum jet-hideung kulit seedless siki samangka Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Samangka Kelor Hybrid: YES Siki Tipe: ...
  • Chinese Large-sized Seedless Watermelon Seeds SX No.3

    Siki Samangka Tanpa Bibit Cina ageung SX No.3

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Seedless siki samangka Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX No.3 Hybrid: YES Bentuk Buah: Kulit Buah buleud: Warna Daging Hideung: Beureum Buah Beurat: 8 -25kg Kabersihan: 99% Purity: 98% Kandungan Gula: 12,5% Bungkusan: 200g / Kantong Sertifikasi: CIQ;CO;ISO9001;ISTA Katerangan Produk Cina Siki Samangka Tanpa Bibit Ukuran Besar SX No.3 ...
  • Black Skin Good Adaptability Seedless Watermelon Seed SX No.4 RED

    Kulit Hideung Alus Adaptability Seedless Samangka Siki SX No.4 RED

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX No.4 Hybrid: YES Wangun Buah: Oval Kulit Buah: Geulis kulit balck murni Warna Daging: Buah beureum caang Beurat: 8-10kg Kandungan Gula: 13-15% Rasa: Amis;Sertifikasi nikmat: CO;ISTA;CIQ Pedaran Produk Kulit Hideung Alus Adaptability Seedless Siki Samangka SX No.4 1. Bentuk buah: o ...
  • RF Oblong Shape Seedless Watermelon Seeds

    RF Oblong Bentuk Seedless Siki samangka

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka tanpa siki Warna: Héjo, Beureum, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: RF Hybrid: YES Kabersihan: 99% Purity: 98% Kulit Buah: Kulit héjo sareng belang héjo poék Warna Daging: Pertumbuhan Scarlet: Beurat Buah Gede: 7-10kg Kandungan Gula: 11,5% Kematangan: Sakitar 34 dinten ti kembangan dugi ka dewasa Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Katerangan Produk ...
  • TAW Chinese Round Seedless Dark Green Skin Watermelon Seeds

    TAW Cina Babak tanpa siki Kulit Héjo Poék Siki samangka

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka tanpa biji Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: TAW Hibrid: YES Kulit Buah: Eusi Gula héjo poék ...
  • Chinese Triploid Seedless Watermelon Seeds for Planting ZK1

    Cina Triploid Seedless Siki samangka pikeun Penanaman ZK1

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki watermleon Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: ZK1 Hybrid: YES Wangun Buah: Beurat Buah buleud: 9KG Warna Daging: Layung Rasa: Crisp jeung amis, jus euyeub Eusi Gula: Résistansi 12 darajat: Résistansi luhur pikeun Blight and Anthracnose Siki Tipe: Siki samangka tanpa biji Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Katerangan Produk Cina T...
  • Golden Orchid Small Seedless Yellow Flesh Watermelon Seeds

    Golden Orchid Leutik Seedless Daging Konéng Siki samangka

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka tanpa biji Warna: Héjo, Hideung, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Golden Orchid Hibrid: YES Bentuk Buah: Beurat Buah buleud: 3kg Warna Daging: Kandungan Gula Konéng: 12,5 % Kabersihan: 99% Purity: 98% Ngaran Produk: Golden Orchid Leutik Seedless Daging Konéng Siki Samangka Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Golden Orchid Leutik ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2