Siki Tomat Saeutik

  • Chinese f1 hybrid black tomato seeds for planting

    Siki tomat hideung hibrida f1 Cina pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Tomat Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Hideung Jade Hybrid: YES Ngaran Produk: Cina f1 hibrida siki tomat hideung Tipe Siki: F1 siki tomat hibrid Kematangan: Awal Résistansi: Résistansi tinggi pikeun Kulit Buah TY: Kulit Ungu Wangun Buah: Bentuk Oval Beurat Buah: 20-25g Bungkusan: 1000biji / kantong Ngahasilkeun: Sertifikasi ngahasilkeun luhur: ISO9001 Produc...
  • Chinese high yield Golden yellow orange cherry hybrid tomato seeds for planting

    ngahasilkeun tinggi Cina Golden konéng jeruk céri tomat hibrid siki pikeun penanaman

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Tomat Warna: Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Tomat Siki Hibrid: YES Ngaran Produk: Warna oranyeu hibrida siki tomat céri Tipe Siki: F1 siki tomat hibrida Kulit buah: Oranyeu konéng Kulit Warna Daging: Daging Oranyeu Bentuk Buah: Bentuk Oval Beurat Buah: 18-22g Laju Pengecambahan: ≥85% Kandungan Uap:
  • Indeterminate cherry tomato seeds hybrid f1 little tomato seeds

    Siki tomat céri indeterminate hibrid f1 siki tomat saeutik

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Tomat Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Heicai Hibrid: YES Kulit Buah: Warna Beureum bolak jeung héjo Pack ...