Siki Melon Kulit Ipis Cina

  • Green sweet musk melon seeds for sale

    Dijual bibit melon kasturi amis

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon, Siki Melon Warna: Héjo, Bodas Bungkusan: 20g per kantong Kelas: Kelas AA Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Nomer Modél: amis Résistansi: Wilt jeung virus Beurat Buah: 500 gram Penampilan: buleud Warna Daging: Héjo Daging Kulit Warna: Héjo Kandungan Gula: 17% Rasa: Garing, amis jeung nikmat Hasil: 21000 – 24000 KG per acre Tipe Budidaya: Biasa atawa rumah kaca Certi...
  • Natural sweet hybrid musk melon seeds Green Baby

    Siki melon kasturi hibrida amis alami Green Baby

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon kasturi Warna: Héjo Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Héjo Baby Hybrid: YES Warna Buah: Héjo Beurat Buah: ...
  • Sweet Girl 24 Hybrid White Melon Seed for Planting

    Sweet Girl 24 Hybrid Bodas Melon Kelor pikeun Penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon Warna: Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Sweet Girl 24 Hybrid: YES Beurat Buah: 500-600 g Warna Daging: ...
  • Planting hybrid white skin melon seeds Sweet Star No.18

    Penanaman hibrid kulit bodas melon siki Sweet Star No.18

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon kasturi Warna: Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Sweet Star No.18 Hibrid: YES Wangun Buah: Dwarf buah pir-ngawangun Warna: Rasa bodas: Crisp jeung bubur juicy , rasa euyeub Kandungan Gula: 16% Ngaran Produk: Penanaman hibrida kulit bodas melon siki Sweet Star No.18 Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk Penanaman hibrid kulit bodas melon s...