Mutiara badag Cina siki samangka oblong

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
siki samangka
warna:
Héjo, Beureum
Tempat Asal:
Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
Mutiara badag
Hibrida:
Enya
Bentuk buah:
Oblong
Beurat buah:
12-15 kg
Warna daging:
Beureum caang
Siklus Tumuwuh:
82-86 poé
Kamurnian:
98%
Kabersihan:
98%
Laju pengecambahan:
90,0% Min
Sertifikasi:
CO; CIQ; ISTA; ISO9001
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Badag Mutiara Cina siki samangka oblong pikeun diobral

1. Hibrida sareng buah raksasa 12-15kg.
2. Vigorous tumuwuh tur nyetel bungbuahan pisan gampang,
3. Oblong dina bentuk jeung kulit héjo jero sarta pola reticulate.Daging beureum caang.
4. Tahan ka layu Fusarium sareng Anthracose.
5. ngahasilkeun tinggi.Panén dina 82-86 dinten saatos penanaman.

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Titik budidaya
1. Wewengkon anu béda kalayan usum pepelakan anu béda, dumasar kana iklim lokal.
2. Timely jeung jumlah katuhu ngagunakeun kandang basa cukup jeung aplikasi luhur
3. Taneuh: jero, beunghar, kaayaan irigasi alus, cerah.
4. Suhu tumuwuh (°C): 18 nepi ka 30.
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

FAQ
1. Dupi anjeun Produsén?
Sumuhun, urang.Kami gaduh dasar Penanaman sorangan.
2. Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
Urang tiasa nawiskeun SAMPEL GRATIS pikeun nguji.
3. Kumaha Kontrol Kualitas anjeun?
Ti awal nepi ka ahir, urang nerapkeun Nasional Inspeksi komoditi sarta Tés Biro, otoritas lembaga Tés pihak-katilu, QS, ISO, pikeun ngajamin kualitas urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali