Siki labu organik beureum jeruk Cina naivy

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
warna:
jeruk beureum
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
Naivy
Hibrida:
Enya
Kulit:
jeruk beureum
Daging:
jeruk beureum
Résistansi:
lalawanan alus
beurat buah:
2 kg
Jenis bibit:
Bibit squash hibrid F1
Kadewasaan:
ngeunaan 95 poé
Kabersihan:
99,0%
Kamurnian:
95,0%
Sertifikasi:
CIQ; CO; ISTA; ISO9001
Panjelasan Produk

Siki labu organik beureum jeruk Cina naivy

  • Daging:jeruk beureum, rasa amis;
  • beurat buah:2,0 kg;
  • Panjangna: 25-30 cm;diaméterna: 13-15 cm;
  • Kadewasaan:ngeunaan 95 poé;
  • Résistansi: lalawanan ka virus;
  • hirup rak lila pisan;
  • Budidaya:kira-kira 5000 tutuwuhan per acre.
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

SPESIFIKASI:

Tutuwuhan waluh
Ngaran Naivy
Barang Standar
Kabersihan 99,0%
Kasucian 95,0%
Pengecambahan 90,0%
eusi Uap 8,0%

 

Produk langkung

Langkung produk klik di dieu mangga

Kontrol kualitas

Sertipikat

sertipikat phytosanitary;sertipikat non-GMO;Sertipikat Asli;Sertipikat ISTA. 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

spésifikasi

 

Pengecambahan

Kasucian

Karapihan

Uap

Panyimpenan

≥85%

≥95%

≥98%

≤8%

Garing, Tiis

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 

Jasa Kami

Siki labu organik beureum jeruk Cina naivy

Titik budidaya

1. Bedana wewengkon jeung usum tutuwuhan béda, nurutkeun iklim lokal.

2. Timely jeung jumlah katuhu ngagunakeun kandang basa cukup jeung aplikasi luhur

3. Taneuh: jero, beunghar, kaayaan irigasi alus, cerah.

4. Suhu tumuwuh (°C): 18 nepi ka 30.

Tips pertanian

Cocog jeung rumah kaca jeung widang kabuka, pupuk taneuh cukup, nyokot perhatian ka topdressing jeung watering sanggeus kembangan, umumna 13200 tutuwuhan per acre, lamun euweuh aktivitas serangga, pembuahan jieunan atawa dipping kembang jeung auxin mantuan pikeun ngaronjatkeun laju buah.

Perhatosan:

1. Variétas ieu siki F1, kudu aya deui siki cadangan pikeun penanaman.

2. Kusabab siki pamotongan kalawan faktor inherent kompléks, sarta kainféksi ku taneuh, Iklim, jeung téhnik budaya, jadi jaga penanaman.

3. Mangga nyimpen siki variétas ieu di tempat tiis tur garing.Mangsa jaminan 3 taun.

Jasa kami:

1. Pitulung pikeun manggihan variétas cocog nurutkeun iklim customer urang.

2. Konsultan teknis duiring pamotongan tumuwuh.

3. Pitulung pikeun nyieun dokumén.

4. Pitulung pikeun manggihan cara pengiriman barang pangalusna.

FAQ

Naha AS

a.31 taunspangalaman profésional beternak jeung ngahasilkeun siki.

b.6 taun pangalaman exporting siki.

c.Panyadia emas anu dipercaya dina Alibaba.

d.Sistim kadali kualitas alus teuing.

Sampel Gratis

Urang bisa nyadiakeun kuantitas leutik sampel pikeun nguji.Tapi palanggan kedah nanggung biaya pengiriman.Anu mésér kedah nyayogikeun hasil tés ka anu ngajual.

Kumaha mesen

a) Kirim hiji panalungtikan ka kami.

b) Ngabahas jeung nu meuli pikeun mastikeun variétas cocog.

c) Pastikeun kuantitas sareng harga ogé barang-barang sanés dina transaksi.

d) Draf kontrak atanapi Proforma Invoice.

e) Nu meuli mayar nurutkeun kontrak atawa PI.

f) Seller ngatur shpping gumantung kana kontrak atanapi PI.

g) Anu mésér mayar kasaimbangan pamayaran (upami aya), saatos ngonfirmasi sadaya dokumén kapal.

h) Seller méré tracking no.sareng sadaya dokumén ka Meuli.

i) Nu meuli narima cargos.

j) Seller wajib tetep kontak jeung meuli pikeun layanan salila siki tumuwuh.

k) Ngabahas urutan salajengna.

Bungkusan & Pangiriman
Siki labu organik beureum jeruk Cina naivy

Bungkusan

Paket leutik pikeun konsumén kebon meureun 10 siki atawa 20 siki per kantong atawa timah.

Paket badag pikeun konsumén profésional, meureun 500 siki, 1000 siki atawa 100 gram, 500 gram, 1 kg per kantong atawa timah.

Urang ogé bisa ngarancang pakét handap customers'requirement.

 

Balanja

Biasana urang bakal ngatur pengiriman barang dina 3 poé gawésanggeus mastikeun pembayaran bisa dipake lamun ku pos atawa ku Express.Lamun ku hawa atawa ku Laut,urang bisa jadi kudu leuwih waktos.

Oge ongkos pengiriman barang bakal leuwih luhur lamun ku Express ti ku pos normal.

Pos biasa

Sabudeureun 7-30 poé gawé

EMS

Sabudeureun 10-15 poé gawé

DHL / TNT

Kira-kira 4-7 poé gawé

Ku Air

Kira-kira 5-7 poé gawé

Ku Laut

Sabudeureun 15-30 poé gawé  

Émbaran parusahaan

Pernyataan kami:

Jadi komitmen pikeun deveioping sarta nyadiakeun produk jeung jasa kualitas sangkan operator leuwih suksés; sangkan patani richer; sangkan konsumén healthier.

Janten supplier bibit anu paling dipercaya pikeun para patani sadunya.

kulawarga urang:HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

konsumén urang:HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Produk kami:HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali