Bibit lobak

  • 2021 Hot Selling Vegetable Seed Hybrid Yellow Carrot Seeds For Planting

    2021 Panas Jual Siki Sayur Hibrid Siki Wortel Konéng Pikeun Penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Wortel Warna: Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Konéng Wortel Siki Hibrid: NO Kulit Buah: Golden Warna Résistansi: Panas sarta lalawanan kasakit Buah Panjang: 22 cm Buah Diaméter: 3 -4 cm Bungkusan: 100 gram / kantong Sertifikasi: CO, CIQ, ISTA, ISO9001 Katerangan Produk 2021 Jual Panas Siki Sayur Hibrid Siki Wortel Konéng Pikeun Tutuwuhan...
  • Red Carrot Kuroda good quality carrot seeds for sale

    Wortel Beureum Kuroda siki wortel kualitas alus pikeun diobral

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Wortel Siki Warna: Beureum, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Wortel Kelor No.1 Hybrid: NO Buah Beurat: 250-600g Tumuwuh pe ...
  • Hybrid Long Straight and Red Carrot Seed For Sale

    Hybrid Long Lempeng jeung Beureum Wortel Kelor Pikeun Diobral

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Wortel Warna: Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Beureum Wortel Hibrid: NO Beurat Buah: Ngeunaan 250g Kulit Buah: Beureum Résistansi Kulit: Panas jeung kasakit résistansi Periode Ngembang: 120 poé Packing: 100 gram / kantong Sertifikasi: CO, CIQ, ISTA, ISO9001 Pedaran Produk Hybrid Long Lempeng jeung Beureum Wortel Kelor Pikeun Sale 1. tipe seger, kaunggulan dina kualitas sarta s ...
  • Natural ripe NON-GMO purple radish seeds Xi luo bo

    Siki lobak ungu NON-GMO asak alami Xi luo bo

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Wortel Warna: Héjo, Beureum, Ungu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Lobak Siki No.3 Hibrid: NO Warna Daging: Ungu beureum Kulit Buah: Kulit héjo Kematangan: Awal Résistansi: Panas, tiis sareng panyakit Bungkusan: 100 gram / kantong Sertifikasi: CO, CIQ, ISTA, ISO9001 Pedaran Produk Siki lobak ungu NON-GMO alam asak Xi luo bo 1. Awal matur ...