Bibit Bawang

  • High yield and good disease-resistant white onion seeds for planting

    Hasilna luhur sareng siki bawang bodas tahan panyakit anu hadé pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Bawang Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXWO No.4 Hybrid: YES Kulit Buah: Bodas Buah Beurat: Ngeunaan 300g ngahasilkeun: ngahasilkeun tinggi Packing: 100 g / Kantong Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk ngahasilkeun tinggi jeung alus kasakit-tahan siki bawang bodas pikeun penanaman 1. pondok, ecotype sedeng cahya panonpoé warna bodas jeung rupa kematangan mimiti....
  • Chinese hot sale harvest quality vegetable hybrid red onion seeds

    Penjualan panas Cina kualitas sayuran hibrida siki bawang beureum

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Bawang Warna: Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXO No.1 Hybrid: YES poé kematangan: 30 Poé Pengecambahan Rate: > 90% Purity: > 95% ngahasilkeun: 4000 nepi ka 5000kgs / 667m2.Beurat bohlam tunggal: 350 ~ 400g Diaméter buah: 6 ~ 8cm Sertifikasi: ISO9001 Pedaran Produk Tipe Cina panas diobral panén kualitas sayuran hibrida siki bawang beureum Purity>...
  • Hot sale Chinese yellow onion seeds vegetable seeds with best price

    Hot sale Cina siki bawang konéng siki sayur kalawan harga pangalusna

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Bawang Warna: Bodas, Konéng Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Siki Bawang Konéng Hybrid: NO Ngaran Produk: Hot diobral Cina siki bawang konéng siki sayur kalawan harga pangalusna Résistansi: Résistansi kana ngahasilkeun kasakit. : 4000 nepi ka 5000kgs / 667m2.Rasa: Rasa anu saé Sertifikasi: ISO9001; ISTA; CO; CIQ Pedaran Produk Penjualan panas siki bawang konéng Cina siki sayur sareng bes ...