Hybrid Jade No.1 mimiti dewasa siki squash kulit héjo lemes

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
siki squash
warna:
Héjo, Bodas
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
Jade No.1
Hibrida:
Enya
Kamurnian:
98%
Kabersihan:
99%
Laju pengecambahan:
95%
Uap:
8%
Kulit buah:
Héjo
Kadewasaan:
Awal
Résistansi:
Tahan ka powdery mildew rada, ZYMV, WMV2.
Bungkusan:
500 g / kantong
Sertifikasi:
CIQ; CO; ISTA; ISO9001
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Jade No.1 mimiti dewasa siki squash kulit héjo lemes

1. Ragam asak mimiti, kira-kira 38 poé ti mimiti melak nepi ka panén.2.Penampilan téh lemes jeung silinder lempeng, euweuh beuteung, warna héjo lampu, gloss.3 alus teuing.Tahan ka powdery mildew rada, ZYMV, WMV2.4.Kapasitas buah terus-terusan kuat pisan dina suhu anu luhur atanapi handap.5.Cocog utamana dipelak di sagala rupa imah kaca jeung lapang.6.Komersil anu saé pisan.Titik budidaya:
1. Wewengkon anu béda kalayan usum pepelakan anu béda, dumasar kana iklim lokal.
2. Timely jeung jumlah katuhu ngagunakeun kandang basa cukup jeung aplikasi luhur.
3. Taneuh: jero, beunghar, kaayaan irigasi alus, cerah.
4. Suhu tumuwuh (°C): 18 nepi ka 30.
bungkusan produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Nyarankeun Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Émbaran parusahaan
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Hebei Shuangxing Siki Company diadegkeun dina 1984. Kami salah sahiji profésional beternak swasta usaha téhnologi husus munggaran terpadu kalayan panalungtikan cikal hibrid ilmiah, produksi, jualan na jasa di Cina.

Sikina urang geus diimpor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon.Konsumén kami disebarkeun di Amérika, Eropa, Afrika Kidul sareng Oséania.Kami geus cooperated kalawan sahenteuna 150 konsumén.Kontrol kualitas anu ketat sareng jasa saatos penjualan ngajantenkeun langkung seueur 90% konsumén nyusun ulang bibit unggal taun.
Produksi sareng uji tingkat internasional kamibasa aya di Hainan, Xinjiang, sarta loba tempat séjén di Cina, nu ngaluarkeun hiji yayasan padet pikeun beternak.
 
Siki Shuangxing geus nyieun runtuyan popularization hébat dina panalungtikan ilmiah dina loba variétas siki sunflower, samangka, melon, squash, tomat, waluh jeung loba siki sayur lianna.
Poto Palanggan
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
FAQ
1. Dupi anjeun Produsén?
Sumuhun, urang.Kami gaduh dasar Penanaman sorangan.
2. Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
Urang tiasa nawiskeun SAMPEL GRATIS pikeun nguji.
3. Kumaha Kontrol Kualitas anjeun?
Ti awal nepi ka ahir, urang nerapkeun Nasional Inspeksi komoditi sarta Tés Biro, otoritas lembaga Tés pihak-katilu, QS, ISO, pikeun ngajamin kualitas urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali