• SXZY-1
  • SXZY-2
  • SXZY-3

Kategori populér

  • Penanaman Bibit Sunflower

     Planting Sunflower Seed
  • Bibit Samangka Diploid

     Diploid Watermelon Seed
  • Biji Melon

     Melon Seed
  • Bibit Tomat

     Tomato Seed
  • abou us

Tentang Kami

  • Integritas, preciseness, efisiensi sareng inovasi.

    Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. diadegkeun dina 1984, sareng miheulaanna nyaéta Shijiazhuang Shuangxing Watermelon Research Institute.Ieu teh beternak swasta munggaran perusahaan téhnologi husus anu terpadu kalayan panalungtikan ilmiah, produksi, jualan na jasa di Propinsi Hebei.Ieu mangrupikeun perusahaan kiridit kalayan kelas AA dina industri bibit Cina, perusahaan kiridit kalayan kelas AAA dina industri bibit Propinsi Hebei, perusahaan kalayan téknologi tinggi sareng perusahaan anu gaduh mérek dagang anu kasohor di Kota Shijiazhuang bahkan di Propinsi Hebei.

  • SKM_C30821111709551
  • Phytosanitary_Certificate
  • Ali 2021.1
  • C O 1
  • PhytoSanitary Certificate
  • ISO_Certificate
  • C O