Bibit Samangka Diploid

  • Emperor No.1 Chinese big f1 hybrid watermelon seed

    Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Héjo, Beureum Tempat Asal: Hainan, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Kaisar No.1 Hybrid: YES Kulit Buah: kulit héjo jeung kandel jeung poék strip héjo Bentuk Buah: oblong Warna buah: beureum caang Beurat Buah: 15-25kg Kandungan Gula: 12% ngahasilkeun: kira-kira 35 ton / acre Ngaran Produk: Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001...
  • Big Pearl Chinese oblong watermelon seeds

    Mutiara badag Cina siki samangka oblong

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Big Mutiara Hybrid: YES Bentuk Buah: Oblong Beurat Buah: 12-15kg Warna Daging: Beureum caang Siklus Tumuwuh: 82-86 poé Purity: 98% Kabersihan: 98% Laju pengecambahan: 90.0% Min Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk Big Mutiara Cina siki samangka oblong pikeun dijual 1. Hybrid kalawan gi ...
  • Early matured yellow flesh hybrid watermelon seeds for planting

    Siki samangka hibrida daging konéng mimiti matured pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki samangka Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Leutik Phoenix Hybrid: YES Wangun Buah: Beurat Buah buleud: 1-1.5 kgs Warna Kulit: Warna daging héjo lampu: Konéng Kandungan Gula Daging: 13% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Awal matured konéng daging konéng siki samangka hibrid pikeun penanaman 1. Ieu pisan mimiti-matured mini-wat ...
  • Chinese Crimson Sweet Hybrid Watermelon Seed

    Siki Samangka Hibrid Layung Cina

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: CW No.1 Hybrid: YES Bentuk Buah: Kulit Buah buleud: Kulit héjo poék jeung stripes lampu lega Buah Beurat: 12-18kg Kandungan Gula: 13% Warna Daging: Beureum Purity: 99% Laju Pengecambahan: 98% Kandungan Uap: 8% Kabersihan: 99% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Cina ...
  • BELL High Germination Hybrid F1 Watermelon Seeds

    BELL High pengecambahan Hybrid F1 Siki samangka

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: BELL Hybrid: YES Kabersihan: 98% Purity: 99% Kandungan Gula: 13% Bentuk Buah: Daging Oval Warna: Beureum Poék Ngaran Produk: BELL High Pengecambahan Hibrid F1 Bibit Samangka Sertifikasi: Sertipikat Asal Katerangan Produk BELL High Pengecambahan Hibrid F1 Bibit Samangka 1. Ekstrim ...
  • Black Jing Chinese Pure Black Hybrid Watermelon Seed

    Hideung Jing Cina Murni Hideung Hibrid samangka Siki

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: samangka Warna: Hideung, Beureum, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Hideung Jing Hibrid: YES Tengah Leyur Kandungan padet: 11,5% Uap: 8% Laju pengecambahan: 95% Bentuk Buah : Beurat Buah Oval: 10-15kg Warna Daging: Kulit Buah Scarlet: Sertifikasi hideung murni: CIQ;ISO9001;CO;ISTA Pedaran Produk Hideung Jing Cina murni Hideung Hybrid samangka Tempo ...
  • Yellow skin red flesh watermelon seeds for planting

    Kulit konéng daging beureum siki samangka pikeun penanaman

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Raja Fu Hibrid: YES Bentuk Buah: Oval Kulit Buah: Kulit konéng emas Warna Daging: Beureum Buah Beurat: Ngeunaan 2kg Brix: 12% kadewasaan: kematangan mimiti Sertifikasi: bijil asal;CIQ;ISTA;ISO9001 Panjelasan Produk Siki samangka kulit konéng daging beureum pikeun penanaman 1. Tikar awal...
  • 8th Emperor No.3 big size hybrid f1 watermelon seeds

    8 Kaisar No.3 ukuran badag hibrid f1 siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: 8 Kaisar No.3 Hibrid: YES Wangun Buah: Oval Kulit Buah: Kulit héjo lampu jeung stripes héjo hideung Warna Daging : Beureum Buah Beurat: 10-20kg Kematangan: Tengah-awal Kandungan Gula: 13% Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001 Katerangan Produk Kaisar 8 No.3 ukuran badag hibrida f1 siki samangka *...
  • Emperor 2 high yield good quality hybrid watermelon seeds

    Kaisar 2 ngahasilkeun luhur siki samangka hibrida kualitas alus

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Kaisar 2 Hibrid: YES Wangun Buah: Oval Kulit Buah: Kulit Héjo kalayan stripes héjo poék Beurat Buah: 10-12kg Warna daging: Vivid beureum Kandungan Gula: 13% Kabersihan: 99,0% Purity: 95,0% Ngaran Produk: Kaisar 2 ngahasilkeun luhur kualitas alus siki samangka hibrida Packing: 500 g / kantong Sertifikasi: CIQ; CO; IS ...
  • MARIA black skin  watermelon seeds red flesh hybrid seeds for planting

    MARIA siki samangka kulit hideung siki hibrid daging beureum pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: MARIA Hybrid: YES Kulit Buah: Kulit hideung murni kalawan luster Fle ...