Penanaman Bibit Sunflower

  • Hybrid f1 Chinese sunflower seeds for planting SX No.5

    Hybrid f1 siki sunflower Cina pikeun penanaman SX No.5

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Sunflower Kernel Budidaya Tipe: UMUM Processing Tipe: Atah Style: garing bungkusan: tas / kaléng Kelas: Kelas AA Paké: tutuwuhan Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX No.5 Hybrid: Sumuhun Lebar Kernel: 1cm Panjang Kernel: 2.6cm TKW: 240g Diaméter Faceplate: 26-30cm Bungkusan Rincian: 2kg / kantong Ngaran Produk: Hybrid f1 Siki sunflower Cina pikeun penanaman SX No.6 Certificat ...
  • hybrid 363 type sunflower seeds

    hibrid 363 tipe siki sunflower

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki sunflower, 363 Warna: Hideung Tempat Asalna: Cina, Hebei Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: 363 Hybrid: Enya, enya Panjang: 2.1-2.3cm rubak: 0.98cm Ngahasilkeun per héktar: Leuwih ti 3000 kg Sertifikasi: Sertipikat Phytosanitary Katerangan Produk Ngaran produk|:363 tipe siki kembang matahari hibrid pikeun penanaman Tipe 363 Hybrid enya Panjang sisikian 2.1-2.3m rubak gandum 0.98cm Ngahasilkeun per héktar 3500-5000...
  • hybrid 361 type planting sunflower seeds

    hibrid 361 tipe penanaman siki sunflower

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Sunflower, 361 Warna: Hideung, belang bodas Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: 361 Hybrid: YES, warna: Hideung belang Panjang: 2.1-2.3cm Lebar: 0.98cm Ngahasilkeun per héktar: Sertifikasi 3500kg: Sertipikat Phytosanitary Katerangan Produk Ngaran produk|:361 jinis siki kembang matahari hibrid pikeun penanaman Tipe 361 Hybrid enya Panjang 2.1-2.3cm rubak 0.98cm Ngahasilkeun per héktar 3...
  • SX No.6 hybrid sunflower seeds for planting

    SX No.6 siki sunflower hibrid pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Sunflower, SX No.6 Warna: Hideung jeung belang bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SX No.6 Hybrid: Enya, enya Kematangan: 105-110days jangkungna tutuwuhan: 1.6 -1.7m Broomrape: D grade Sertifikasi: PHYTO Certificaiton Product Description Ngaran produk|:SX No.6 siki sunflower hibrid pikeun penanaman Tipe SX No.6 Broomrape tahan D Grade Hybrid Sumuhun jangkungna tutuwuhan 1.6-1.7cm ...
  • Chinese specialty hybrid white sunflower seeds with shell

    Siki kembang matahari bodas hibrid khusus Cina sareng cangkang

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Sunflower Kernel Budidaya Tipe: UMUM Processing Tipe: Atah, Atah Style: seger bungkusan: tas atawa kaléng Kelas: High Paké: Dahareun Tempat Asal: Inner Mongolia, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: S2058 Kernel Wangun: Budidaya Panjang: Purity umum: 99% mnt Kernel Warna: Bodas Kernel Panjang: 2.2-2.4cm Kernel Lebar: 1-1.2cm TWK: 185g Sertifikasi: CO, CIQ, ISTA, ISO9001 Produk D...
  • Chinese f1 hybrid purple sunflower seeds Big size high quality for sale

    Cina f1 hibrida siki sunflower ungu Ukuran badag kualitas luhur pikeun dijual

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Sunflower Kernel Budidaya Tipe: UMUM Processing Tipe: Atah, Atah Style: seger bungkusan: 25kg atawa 50kg tas PP Kelas: High Paké: Siki Tempat Asal: Inner Mongolia, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: S6055 Kernel Warna: cangkang ungu Jangkungna Tutuwuhan: 1.7- 1.8 méter Diaméter Plate: 26 -28cm Panjang Kernel: 3 cm Sakabeh Periode Pertumbuhan: Sakitar 100 dinten Sertifikasi: CO, CIQ, ISTA, ISO9001 ...
  • SX No.8 hybrid sunflower seeds for planting Broomrape resistant

    SX No.8 siki sunflower hibrid pikeun penanaman Broomrape tahan

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Sunflower, SX No.8 Warna: Hideung Tempat Asal: Cina Hybrid: YES Kematangan: 105 poé jangkungna: 1.7m hibrid: enya Warna gandum: balck Sertifikasi: Phyto sertipikat Pedaran Produk Ngaran produk|:SX No .8 siki kembang matahari hibrid pikeun melak Broomrape tahan Kematangan 105days Hybrid Enya Broomrape tahan D Grade Jangkungna tutuwuhan 1,7 méter Hasil per héktar 3000-4000kg ...