Batu Melon Kelor

  • Wholesale Europe Round Stripe Sweet Hybrid F1 Melon seeds

    Borongan Éropa buleud belang Sweet Hybrid F1 siki Melon

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon Warna: Héjo, Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Qilin Hibrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Buah Konéng Beurat: 2.5-4 kg Kandungan Gula : 15-17% Rasa: Crispy, jus euyeub Résistansi: Résistansi tinggi Poé Kematangan: Kira-kira 60 poé Warna Daging: Oranyeu Sertifikasi: ISO9001;ISTA;CO;CIQ Pedaran Produk Sakabeh ...
  • Extremely early mature high setting fruits hybrid round melon seeds for growing

    Kacida awal dewasa buah setting tinggi hibrida siki melon buleud pikeun tumuwuh

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon, Siki melon buleud hibrida dewasa pisan awal Warna: Bodas, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Beureum Jombo Hibrid: YES Kematangan Poé: 65-70 poé Kulit Buah: Konéng Kulit Daging Warna: Oranyeu daging beureum Wangun Buah: Globe Buah Beurat: 1,8 kg Kandungan Gula: 14-15% Résistansi: Résistansi tinggi pikeun powdery Mildew Packing: 100g/kantong Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; I...
  • Yellow Xing Ha hybrid red flesh sweet melon seeds

    Konéng Xing Ha hibrida daging beureum siki melon amis

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Xing Ha Hybrid: YES Wangun Buah: Panjang oval Kulit Buah: Net Ipis jeung penampilan alus Warna Daging: Beureum Buah Beurat : 3-4kg Kematangan: Mid kematangan Brix: 16% -18% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Xing Ha hibrida daging beureum siki melon amis 1. Daging: daging beureum ...
  • Hybrid High Quality Sweet Melon Seeds for Planting

    Siki Melon Amis Kualitas Tinggi Hibrida pikeun Penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon Warna: Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Qilin Hybrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Buah Konéng Beurat: Ngeunaan 4 kg Kandungan Gula: 15-17 % Rasa: Crispy, jus beunghar Résistansi: Résistansi tinggi Poé Kematangan: Kira-kira 60 poé Warna Daging: Jeruk Bungkusan: 100 g/tas Sertifikasi: ISO9001;ISTA;CO;CIQ Pedaran Produk ...
  • Hot selling early maturity f1 hybrid melon seeds Balan seeds price

    Jual panas awal kematangan f1 bibit melon hibrida harga bibit Balan

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Balan No.2 Hybrid: YES Beurat Buah: Ngeunaan 2,5 kg Gula Cont ...
  • High quality melon seeds for wholesale

    Siki melon kualitas luhur pikeun borongan

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Melon Warna: Héjo, Beureum, Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Xinjiang, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: SX Siki Melon 130 Hibrid: YES Beurat Buah: Di luhur 3.5kg ...
  • White Diamond hybrid white meat beautiful melon seeds

    Bodas Inten hibrida daging bodas siki melon geulis

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Melon Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Bodas Inten Ragam: Siki Melon Tipe Siki: Bodas Inten daging bodas siki melon Kulit Buah: Kulit bodas ditutupan ku corétan hideung jeung héjo tina meteor Buah. Beurat: Leuwih ti 2.5kg Wangun Buah: Bentuk buah buleud luhur atawa lonjong Warna Daging: Daging bodas Poé Kematangan: 35-40 poé sanggeus kembangan Budidaya: Cocog jeung budidaya ditangtayungan...
  • Middle east Extremely early mature hybrid round melon seeds

    Wétan Tengah Siki melon buleud hibrida dewasa pisan awal

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon, Siki melon buleud hibrida dewasa pisan awal Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Qilin Hybrid: YES Kulit Buah: Konéng ...
  • Best quality 100% natural sweet hybrid melon seeds supplier

    Kualitas pangsaéna 100% supplier bibit melon hibrida amis alami

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Melon Warna: Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Beureum Jombo Hibrid: YES Bentuk Buah: Eusi Gula Bulat: ...
  • Middle mature hami/musk melon seeds for sale

    Dijual bibit hami/musk melon dewasa tengah

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Cuiyu Hybrid: YES Kematangan Days: 38 poé sanggeus netepkeun buah F ...
  • Red Jombo No.3 Musk Melon Seeds for Sale

    Beureum Jombo No.3 Siki Melon kasturi pikeun diobral

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon Warna: Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Beureum Jombo No.3 Hybrid: YES Ngaran Produk: Beureum Jombo No.3 Siki Melon kasturi pikeun Diobral Buah Kulit: Kulit konéng sareng jaring biasa Daging: Daging jeruk Beurat Buah: 2-2,5 kg Dinten Kematangan: 65-70 dinten saatos penanaman Brix: 17% Résistansi: Résistansi panyakit anu hadé Jenis Bibit: F1 siki melon hibrida Bentuk Buah: Oval ...
  • High sugar content melon hybrid melon seeds vigorous growing

    eusi gula tinggi melon hibrida siki melon vigorous tumuwuh

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon Warna: Bodas, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Balan no.2 Hibrid: YES Kematangan Poé: 40 poé sanggeus kembangan ...