Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
siki samangka
warna:
Hideung, Héjo, Beureum
Tempat Asal:
Hainan, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
Kaisar No.1
Hibrida:
Enya
Kulit buah:
kulit héjo kalawan strip héjo kandel tur poék
Bentuk buah:
bujur
Warna buah:
beureum caang
Beurat buah:
15-25 kg
Kandungan Gula:
12%
Hasil:
sakitar 35 ton/ha
Ngaran Produk:
Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka
Sertifikasi:
CIQ;NAON;ISTA;ISO9001
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka
1.Sakabeh jaman tumuwuh:80-100 dinten, dinten kematangan buah sakitar 35 dinten.2.Kulit héjo sareng belang héjo kandel sareng poék, kandel sakitar 1,1cm.3. ngahasilkeun luhur: abuleud 35 ton / héktar.4. Sae pisan pikeun pengiriman barang5. adaptability Wide, sagala rupa usum.
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Titik budidaya
1. Wewengkon anu béda kalayan usum pepelakan anu béda, dumasar kana iklim lokal.
2. Timely jeung jumlah katuhu ngagunakeun kandang basa cukup jeung aplikasi luhur
3. Taneuh: jero, beunghar, kaayaan irigasi alus, cerah.
4. Suhu tumuwuh (°C): 18 nepi ka 30.
Spésifikasi
Bibit samangka
Laju pengecambahan
Kasucian
Karapihan
Kandungan Uap
Panyimpenan
≥92%
≥95%
≥98%
≤8%
Garing, Tiis
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali