Tentang Kami

Hebei Shuangxing Siki Co., Ltd.

about us

Profil Perusahaan

Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. diadegkeun dina 1984, sareng miheulaanna nyaéta Shijiazhuang Shuangxing Watermelon Research Institute.Ieu teh beternak swasta munggaran perusahaan téhnologi husus anu terpadu kalayan panalungtikan ilmiah, produksi, jualan na jasa di Propinsi Hebei.Ieu mangrupikeun perusahaan kiridit kalayan kelas AA dina industri bibit Cina, perusahaan kiridit kalayan kelas AAA dina industri bibit Propinsi Hebei, perusahaan kalayan téknologi tinggi sareng perusahaan anu gaduh mérek dagang anu kasohor di Kota Shijiazhuang bahkan di Propinsi Hebei.Éta mangrupikeun unit pamaréntahan Asosiasi Bibit Cina, wakil pupuhu Asosiasi Bibit Propinsi Hebei, Pangkalan Kerjasama Ilmiah sareng Téknologi Internasional Shijiazhuang sareng Base Demonstrasi Aksi Inovasi Pamuda Propinsi Hebei.Perusahaan gaduh tim R&D sorangan sareng sistem R&D anu sampurna.Éta ogé ngagaduhan dasar produksi sareng tés tingkat internasional sorangan sareng aranjeunna sumebar di Hainan, Xinjiang, Gansu sareng seueur tempat sanésna di Cina, anu nempatkeun dasar anu kuat pikeun beternak.

about us
about us
about us
about us

Budaya Perusahaan

Prospek

Pimpin industri bibit nasional, janten panyalur bibit anu paling dipercaya para patani, tungtungna janten perusahaan multinasional ageung kalayan modél bisnis canggih, R&D sareng variétas produk pertanian kualitas luhur.

Misi

Didedikasikeun pikeun ngadukung produk sareng jasa anu berkualitas luhur, anu ngajantenkeun operator (konsumen) langkung suksés, ngajantenkeun produsén langkung sejahtera sareng ngajantenkeun konsumen langkung séhat.

Nilai-nilai

Integritas, preciseness, efisiensi sareng inovasi.

about us
about us
honor

Ngahargaan

Pausahaan geus nyieun runtuyan popularization hébat sarta nilai aplikasi dina panalungtikan ilmiah ngeunaan samangka, muskmelon sarta beternak sunflower, utamana variétas samangka jeung muskmelon urang. Dina tilu puluh taun panganyarna, parusahaan geus dibudidayakan 120 variétas anyar samangka, 20 variétas melon amis. .Sababaraha di antarana meunang Sértipikat Pencapaian Élmu sareng Téknologi Propinsi Hebei sareng Penghargaan Kamajuan Élmu sareng Téknologi Kota.

certificate
certificate
certificate

Sertipikat

SKM_C30821111709551
ISO_certificate_(2)
ISO_Certificate