Siki Samangka Ukuran Badag

  • Emperor No.1 Chinese big f1 hybrid watermelon seed

    Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Héjo, Beureum Tempat Asal: Hainan, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Kaisar No.1 Hybrid: YES Kulit Buah: kulit héjo jeung kandel jeung poék strip héjo Bentuk Buah: oblong Warna buah: beureum caang Beurat Buah: 15-25kg Kandungan Gula: 12% ngahasilkeun: kira-kira 35 ton / acre Ngaran Produk: Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001...
  • Big Pearl Chinese oblong watermelon seeds

    Mutiara badag Cina siki samangka oblong

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Big Mutiara Hybrid: YES Bentuk Buah: Oblong Beurat Buah: 12-15kg Warna Daging: Beureum caang Siklus Tumuwuh: 82-86 poé Purity: 98% Kabersihan: 98% Laju pengecambahan: 90.0% Min Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk Big Mutiara Cina siki samangka oblong pikeun dijual 1. Hybrid kalawan gi ...
  • Chinese Crimson Sweet Hybrid Watermelon Seed

    Siki Samangka Hibrid Layung Cina

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: CW No.1 Hybrid: YES Bentuk Buah: Kulit Buah buleud: Kulit héjo poék jeung stripes lampu lega Buah Beurat: 12-18kg Kandungan Gula: 13% Warna Daging: Beureum Purity: 99% Laju Pengecambahan: 98% Kandungan Uap: 8% Kabersihan: 99% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Cina ...
  • BELL High Germination Hybrid F1 Watermelon Seeds

    BELL High pengecambahan Hybrid F1 Siki samangka

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: BELL Hybrid: YES Kabersihan: 98% Purity: 99% Kandungan Gula: 13% Bentuk Buah: Daging Oval Warna: Beureum Poék Ngaran Produk: BELL High Pengecambahan Hibrid F1 Bibit Samangka Sertifikasi: Sertipikat Asal Katerangan Produk BELL High Pengecambahan Hibrid F1 Bibit Samangka 1. Ekstrim ...
  • Black Jing Chinese Pure Black Hybrid Watermelon Seed

    Hideung Jing Cina Murni Hideung Hibrid samangka Siki

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: samangka Warna: Hideung, Beureum, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Hideung Jing Hibrid: YES Tengah Leyur Kandungan padet: 11,5% Uap: 8% Laju pengecambahan: 95% Bentuk Buah : Beurat Buah Oval: 10-15kg Warna Daging: Kulit Buah Scarlet: Sertifikasi hideung murni: CIQ;ISO9001;CO;ISTA Pedaran Produk Hideung Jing Cina murni Hideung Hybrid samangka Tempo ...