Biji lada

  • Purple black hybrid blocky sweet pepper seeds

    Ungu hideung hibrid blocky siki cabe amis

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki lada Warna: ungu, Ungu Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SX-Ungu Hybrid: YES Kematangan: Pertengahan Awal Ukuran Buah: 9 * 8cm beurat Buah: 150g Aplikasi: Rumah Tangga Sertifikasi: Sertipikat Phytosanitary Ngaran produk:Biji cabé hibrida Ungu Tipe Kematangan Pertengahan Awal sareng siki hibrid Warna Ungu Ukuran buah 9*8cm Beurat buah 150g Aplikasi Rumah kaca ...
  • Mexico pepper seeds hot Jalapeno pepper seeds vegetable seeds for sale

    Mexico siki cabé panas Jalapeno siki cabé siki sayur pikeun diobral

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Cabé Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Jalapeno Cabé Siki Hibrid: YES Siki Tipe: F1 siki cabé hibrid ...
  • Chinese Factory f1 hybrid heat resistant orange blocky bell sweet pepper seeds

    Pabrik Cina f1 hibrida tahan panas jeruk blocky bel siki cabe amis

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki lada Warna: Oranyeu, Oranyeu Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SX No.8 Hybrid: YES Kematangan: Awal Ukuran Buah: 9 * 9cm beurat buah: 200g Aplikasi: Tangkuban Parahu sertifikasi: PHYTO Certificaiton Katerangan Produk Ngaran produk|:Siki cabé hibrida jeruk Kematangan Warna Awal Oranyeu Ukuran buah 9*9cm Buah buah 200g Tahan TMV ...
  • F1 Hybrid Sweet Yellow Bell Pepper Seeds For Growing

    F1 Hybrid Sweet Konéng Bell Cabé Siki Pikeun tumuwuh

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki lada Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXP No.5 Hybrid: YES Ukuran Buah: Ngeunaan 10 * 10cm Beurat Buah: 160-270 g Quality: alus kualitas Kematangan: Kematangan sedeng Résistansi: Résistansi tinggi pikeun TMV sareng layu baktéri Bungkusan: 1000 siki / kantong Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Katerangan Produk F1 Hybrid Sweet Yellow Bell Pepper Siki ...
  • Early maturity sweet pepper seeds SXP No.3

    kematangan awal siki cabe amis SXP No.3

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Cabé Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXP No.3 Hybrid: YES Siki Tipe: F1 siki cabé hibrida Buah Co ...
  • Chinese Factory Blocky bell sweet green hybrid pepper seeds for planting

    Cina Factory Blocky bel siki cabé hibrid héjo amis pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki lada Warna: Héjo, Héjo Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SXP No.3 Hybrid: YES, Sumuhun Kematangan: Ukuran Buah Awal: 9 * 9cm beurat buah: 300gram Aplikasi: Buka Filed Sertifikasi: PHYTO Certificaiton Katerangan Produk Ngaran produk|:Siki cabé hibrid héjo Warna Héjo Ukuran buah 9*9cm Beurat buah 350g Kematangan Awal Aplikasi &nb...
  • Factory blocky bell sweet pepper Red color hybrid pepper seeds for sale

    Pabrik blocky bel lada amis Warna beureum siki cabé hibrid pikeun diobral

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki lada Warna: Beureum, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Jumlah Modél: SXP No.7 Hybrid: Sumuhun, Sumuhun Kematangan: Ukuran awal Buah: 10 * 10cm beurat buah: 300g sertifikasi: Phyto bijil Katerangan Produk Ngaran produk|:Siki cabe hibrida warna beureum Kematangan Warna Awal Beureum Ukuran buah 10*10cm Beurat buah 300g Toleran Panas Toleran FAQ 1. Dupi anjeun M...