Bibit kol

  • Chinese vegetable seeds cabbage f1 hybrid seeds early maturity high germination

    Siki sayur Cina kol f1 siki hibrida awal kematangan pengecambahan tinggi

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki kol Warna: Héjo Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXZ No.2 Hybrid: YES Ngaran Produk: F1 siki kol Cina Résistansi: Résistansi kana kasakit Buah Beurat: Ngeunaan 1.5kg Buah Warna: Héjo Kematangan Poé: 60 poé Rasa: Rasa alus Laju pengecambahan: 85% Kamurnian: 99% Kabersihan: 95% Bungkusan: 100 g/kantong Sertifikasi: ISO9001;ISTA;CO;CIQ Product Desc...
  • Good quality Chinese cabbage seeds vegetable seeds

    Kualitas alus siki kol Cina siki sayur

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Kol Siki Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXD No.1 Hybrid: YES Kematangan Days: 60 poé Beurat Kepala: 2-4 kg Panjang Kepala: 29,3 cm Diaméter sirah: 16 cm Rasa: Rasa alus Résistansi: Résistansi kana kasakit Bungkusan: 20 gram / kantong atanapi sakumaha diperlukeun Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Katerangan Produk Kualitas alus siki kol Cina vege ...
  • F1 hybrid early maturity ox heart cabbage seeds for planting

    F1 hibrid kematangan awal siki kol jantung sapi pikeun penanaman

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki kol Warna: Héjo Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: SX OX Jantung Siki Kol Hibrid: YES Résistansi: Résistansi kana panyakit Beurat Buah: Sakitar 1kg Jangkungna Buah: Sakitar 18cm Rasa: Rasa Alus Kematangan Poé: 55 ~ 60 poé Sertifikasi: ISO9001; CO; CIQ; ISTA Pedaran Produk F1 hibrida awal kematangan sapi jantung siki kol pikeun penanaman 1. Kematangan mimiti ...
  • Hot sale anthocyanin color red cabbage seeds with competitive price

    Hot sale anthocyanin warna siki kol beureum kalawan harga kalapa

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Kol Warna: Beureum, Ungu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: ZY Hybrid: YES Beurat Buah: 1.5-2kg Résistansi: ...
  • Vegetable seeds cabbage f1 hybrid SXD No.2

    Siki sayur kol f1 hibrid SXD No.2

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Kol Siki Warna: Héjo, Héjo Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXD No.2 Hybrid: YES Résistansi: Résistansi kana kasakit Maturit ...
  • High Disease Resistant Green Cabbage Seeds Pakchoi Seeds

    Siki Kol Héjo Tahan Panyakit Tinggi Biji Pakchoi

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki kol Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXD No.2 Hybrid: YES Résistansi: Résistansi tinggi ka kasakit Buah Beurat: 4.2kg Kematangan Days: 75-80 poé Rasa : Rasa alus Packing: 200 g / kantong Sertifikasi: ISO9001;ISTA;CO;CIQ Pedaran Produk Siki Kol Héjo Tahan Kasakit Tinggi Siki Pakchoi 1. Matures dina 75-80 poé sanggeus sowing langsung....