Bibit Rootstock

  • SHUANGXING SEED HIGH QUALITY ROOTSTOCK FOR WATERMELON AND MELON

    SHUANGXING BIJI ROOTSTOCK KUALITAS luhur pikeun samangka jeung melon

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: rootstock Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SZ No.3 kualitas: kualitas alus Ngahasilkeun: ngahasilkeun tinggi Pedaran Produk SHUANGXING ROOTSTOCK BIJI UNTUK WATERMELON AND MELON Variétas ieu greatly strengthened pangirut akar stock yén Pilihan arah parusahaan urang ngawanohkeun Jepang material.High lalawanan ka Fusarium ngajadi layu, sarta laju survival leuwih 95% kalawan colokan grafting metho ...
  • 2021 Hybrid rootstock seeds for growing

    2021 Siki rootstock hibrid pikeun tumuwuh

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Rootstock Siki Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SZ No.1 Hybrid: YES Quality: kualitas alus Résistansi: Kasakit luhur sarta lalawanan hawa Laju pengecambahan: High Packing: 100 g / kantong Sertifikasi: Sertipikat Phytosanitary Panjelasan Produk 2021 Siki rootstock hibrid pikeun ngembang Ragam ieu mangrupikeun saham akar pangirut anu kuat ...