Bibit Bawang bodas

  • Hot Sale Green Hybrid Peeled Shallot Seeds SXGO No.1

    Hot Sale Héjo Hybrid Peeled Siki Bawang SXGO No.1

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Bawang Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: SXGO No.1 Hybrid: YES TINGGI TANAMAN: 150cm Résistansi: ...
  • SXGO No.4 Green Little Shallot Seeds Vegetable seeds

    SXGO No.4 Héjo Little Shallot Siki Siki sayur

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki bawang beureum, Tube Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXGO No.4 Hybrid: YES Jangkungna tutuwuhan: 30-45cm Bodas Stalk Panjang: 10cm Résistansi: Kasakit jeung tiis Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk SXGO No.4 Héjo Little Shallot Siki Siki sayur 1. Daun héjo tegak, jangkungna tutuwuhan 30-45 cm, tipe tube.2. Panjang gagang bodas 10 cm.3. Rasa alus a...
  • Chinese Seeds Chive Seeds SXC No.2

    Siki Cina Siki Chive SXC No.2

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Bawang Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXC No.2 Hybrid: YES Jangkungna tutuwuhan: 55 cm Lebar Daun: 1-1,5 cm Panjang Daun: 35- 38cm Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Katerangan Produk Siki Cina Siki Chive SXC No.2 1. Jangkungna 55 cm, rubak daun 1-1,5 cm, daun 35-38cm, daun héjo poék.2.Sarung daunna kandel, panyawahna kuat.3.Taunan dugi ka...