ngahasilkeun tinggi Cina Golden konéng jeruk céri tomat hibrid siki pikeun penanaman

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Bibit Tomat
warna:
oranyeu
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
Bibit Tomat
Hibrida:
Enya
Ngaran Produk:
Siki tomat céri hibrid warna oranyeu
Jenis Biji:
F1 siki tomat hibrid
Kulit buah:
Kulit konéng oranyeu
Warna daging:
Daging jeruk
Bentuk buah:
Bentukna oval
Beurat buah:
18-22g
Laju pengecambahan:
≥85%
Kandungan Uap:
Karapihan:
≥98%
Kamurnian:
≥96%
Sertifikasi:
ISO9001
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Siki tomat céri hibrid warna oranyeu

1. tipe tumuwuh Unlimited tinawarna oranyeutomat céri saeutik.2. Kematangan pertengahan awal.3. Buah bentukna oval, penampilan geulis, beurat buah 18-22g.4. karasa alus, ngahasilkeun tinggi.5. Résistansi kana neundeun jeung transportasi.6. Panyakit tinggi sareng résistansi suhu rendah.7. Lalawanan ka TY.

Titik budidaya:
Jumlah tutuwuhan: 2000 nepi ka 2200 tutuwuhan / 667m2
dosis sowing: 15 nepi ka 20gram / 667m2
Buah per pinggiran: 4 nepi ka 6 buah

Paménta suhu:
Pucuk: 30 derajat
tahap seedling: 20 nepi ka 25 derajat
Tahap kembangan: 20 dugi ka 28 derajat siang, 15 dugi ka 20 derajat wengi.
Mangsa tumuwuhna buah: 25 nepi ka 35 derajat, anu pangalusna nyaéta 25 nepi ka 30 derajat.

Kasucian
Karapihan
Persentase pengecambahan
Uap
Asalna
96,0%
98,0%
85,0%
7,0%
Hebei, Cina

FAQ

1. Dupi anjeun Produsén?
Sumuhun, urang.Kami gaduh dasar Penanaman sorangan.
2. Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
Urang tiasa nawiskeun SAMPEL GRATIS pikeun nguji.
3. Kumaha Kontrol Kualitas anjeun?
Ti awal nepi ka ahir, urang nerapkeun Nasional Inspeksi komoditi sarta Tés Biro, otoritas lembaga Tés pihak-katilu, QS, ISO, pikeun ngajamin kualitas urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali