Warta

  • waktos pos: Oct-31-2022

    Présidén Xi Jinping papanggih jeung Présidén Recep Tayyip Erdogan ti Türkiye di Kompleks Forumlar Majmuasi di Samarkand, Uzbékistan, 16 Séptémber 2022 Présidén Xi Jinping papanggih jeung Présidén Iran Ebrahim Raisi di For...Maca deui»

  • Siki Kembang Matahari bodas Hybrid Anyar dina 2022
    waktos pos: Oct-27-2022

    Urang breeded sarta milih siki sunflower hibrid bodas anyar dina usum gugur 2022, kulit kasampak leuwih geulis jeung siki seeting laju higher.Then urang bakal ngahasilkeun pikeun konsumén urang salaku per sarat maranéhanana....Maca deui»

  • SX No60 Hybrid Sunflower Siki di Xinjiang Base
    waktos pos: Sep-28-2022

    Sikina sunflower hibrid SX No.60 kami boga ngahasilkeun alus dina basa Propinsi Xinjinag taun ieu, tumuwuhna alus sarta laju setting siki tinggi ngajamin eta leuwih populér di pasar....Maca deui»

  • Siki Sunflower Hybrid Anyar di Xinjiang Base
    waktos pos: Aug-29-2022

    Siki sunflower hibrid anyar urang boga hasil alus di Propinsi Xinjiang Penanaman Base, siki geus dipanén dina Agustus 2022 sarta bakal ngapopulérkeun di market.After kali researched, warna kulit alus jeung ukuran siki leuwih badag, laju setting siki bisa jadi Tambih deui ...Maca deui»

  • Rapat Tasting Sunflower Hibrid 2022
    waktos pos: Jul-29-2022

    Kalibet dina milih siki sunflower hibrid pangalusna, urang ngayakeun Rapat Tasting on July 21th, 2022. Ayeuna kami SX-No5, SX-No.6 ,SX-No.8 jeung variétas siki sunflower séjén pohara populér di pasar.Maca deui»

  • Rapat ngicipi pikeun variétas samangka sareng melon énggal dina 2022
    waktos pos: May-30-2022

    Dina tanggal 26 Mei 2022, perusahaan urang ngayakeun Rapat Tasting di pangkalan penanaman urang, mudah-mudahan tiasa breed sareng milih bibit samangka sareng melon anu langkung saé pikeun pasar....Maca deui»

  • Awak Shenzhou XIII balik deui ka Bumi
    waktos pos: Apr-24-2022

    Awak misi antariksa Shenzhou XIII China parantos badarat di Situs badarat Dongfeng dina 16 April 2022.. Astronot Cina (ti kénca) Zhai Zhigang, Wang Yaping, sareng Ye Guangfu tina kapal angkasa Shenzhou XIII ngalengkepan misi stasiun ruang angkasa genep bulanna, balik deui ka Bumi. aman dina Saptu.T...Maca deui»

  • Urang Afrika muji Cina pikeun kaahlian tani
    waktos pos: Mar-28-2022

    A worker melak kembang handapeun jalan tol Nairobi karek diwangun di Nairobi, Kénya, 8. Pebruari 2022. puseur démo téhnologi tatanén Cina, atanapi ATDC, geus diwanohkeun mindahkeun téknologi tatanén canggih ti Cina ka nagara Afrika, sarta bisa mantuan buana ulang. ..Maca deui»

  • Tunisia nampi angkatan énggal vaksin COVID-19 anu disumbangkeun ku China
    waktos pos: Feb-24-2022

    Dina 22 Pébruari 2022, Salasa, Tunisia nampi angkatan énggal vaksin COVID-19 anu disumbangkeun ku China pikeun ningkatkeun tarungna ngalawan pandémik COVID-19.Menteri Kaséhatan Tunisia Ali Mrabet (2nd R) sareng Duta Besar Cina ka Tunisia Zhang Jianguo (3rd R) tukeur dokumén sumbangan China pikeun COVID-19...Maca deui»

  • Olimpiade Usum tiis Beijing
    waktos pos: Feb-08-2022

    Tanggal 4 Pebruari, upacara pembukaan anu pikaresepeun sareng ditunggu-tunggu dilaksanakeun di Stadion Nasional, anu ogé disebut Sarang Burung, di Beijing pikeun sacara resmi ngamimitian Olimpiade Usum Usum 2022.Upacara éta narik perhatian dunya, ningali t ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-24-2022

    Siki kembang panonpoé nyaéta siki kembang panonpoé, pepelakan kembangan ageung anu asalna ti Amérika Kalér.Seueur jalma ngadahar siki kembang matahari salaku jajanan di sakumna dunya, sareng aranjeunna mangrupikeun suplement dietary anu cukup bergizi, salami aranjeunna didahar saderhana sareng henteu asin pisan.Biji kembang matahari...Maca deui»

  • Kumaha tumuwuh samangka tina siki?
    waktos pos: Nov-10-2021

    Samangka, tutuwuhan usum panas has dipikawanoh salaku buah juicy beunghar vitamin C, dimimitian utamana tina siki. Teu aya nanaon kawas rasa a amis, samangka juicy dina poé panas urang.Upami anjeun cicing dina iklim anu haneut, éta gampang pikeun tumuwuh sorangan.Anjeun peryogi sahenteuna tilu bulan panas, ...Maca deui»

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2