Produk

  • Wholesale Europe Round Stripe Sweet Hybrid F1 Melon seeds

    Borongan Éropa buleud belang Sweet Hybrid F1 siki Melon

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki melon Warna: Héjo, Konéng, Oranyeu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Qilin Hibrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Buah Konéng Beurat: 2.5-4 kg Kandungan Gula : 15-17% Rasa: Crispy, jus euyeub Résistansi: Résistansi tinggi Poé Kematangan: Kira-kira 60 poé Warna Daging: Oranyeu Sertifikasi: ISO9001;ISTA;CO;CIQ Pedaran Produk Sakabeh ...
  • SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomato Seeds

    SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomat Siki

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Tomat, Warna pertumbuhan anu teu terbatas: Beureum, Pink Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: SXTS No.1403 Hibrida: YES Kematangan: Warna Buah Awal: Bentuk Buah Pink: Buah buleud luhur Beurat: 260-300 gram Résistansi: TYLC;Abdi, Mj;ToMV;Waduh, Vd.Pengiriman barang & Panyimpenan: Alus sertifikasi: ISO9001;CIQ;ISTA;CO Katerangan Produk Bibit Tipe SXTS No.1403 Pink Hybrid ...
  • Emperor No.1 Chinese big f1 hybrid watermelon seed

    Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Hideung, Héjo, Beureum Tempat Asal: Hainan, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Kaisar No.1 Hybrid: YES Kulit Buah: kulit héjo jeung kandel jeung poék strip héjo Bentuk Buah: oblong Warna buah: beureum caang Beurat Buah: 15-25kg Kandungan Gula: 12% ngahasilkeun: kira-kira 35 ton / acre Ngaran Produk: Kaisar No.1 Cina badag f1 hibrid siki samangka Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001...
  • Naivy Chinese orange red organic pumpkin seeds

    Siki labu organik beureum jeruk Cina naivy

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Waluh Siki Warna: oranyeu beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Naivy Hybrid: YES Kulit: oranyeu beureum Daging: oranyeu beureum Résistansi: résistansi alus Beurat buah: 2 kg Tipe siki: F1 siki squash hibrid Kematangan: kira-kira 95 poé Kabersihan: 99,0% Purity: 95,0% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Katerangan Produk Naivy cina jeruk beureum siki waluh organik F...
  • Big Pearl Chinese oblong watermelon seeds

    Mutiara badag Cina siki samangka oblong

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Big Mutiara Hybrid: YES Bentuk Buah: Oblong Beurat Buah: 12-15kg Warna Daging: Beureum caang Siklus Tumuwuh: 82-86 poé Purity: 98% Kabersihan: 98% Laju pengecambahan: 90.0% Min Sertifikasi: CO;CIQ;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk Big Mutiara Cina siki samangka oblong pikeun dijual 1. Hybrid kalawan gi ...
  • Extremely early mature high setting fruits hybrid round melon seeds for growing

    Kacida awal dewasa buah setting tinggi hibrida siki melon buleud pikeun tumuwuh

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon, Siki melon buleud hibrida dewasa pisan awal Warna: Bodas, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Beureum Jombo Hibrid: YES Kematangan Poé: 65-70 poé Kulit Buah: Konéng Kulit Daging Warna: Oranyeu daging beureum Wangun Buah: Globe Buah Beurat: 1,8 kg Kandungan Gula: 14-15% Résistansi: Résistansi tinggi pikeun powdery Mildew Packing: 100g/kantong Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; I...
  • Yellow Xing Ha hybrid red flesh sweet melon seeds

    Konéng Xing Ha hibrida daging beureum siki melon amis

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon Warna: Beureum, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Xing Ha Hybrid: YES Wangun Buah: Panjang oval Kulit Buah: Net Ipis jeung penampilan alus Warna Daging: Beureum Buah Beurat : 3-4kg Kematangan: Mid kematangan Brix: 16% -18% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Xing Ha hibrida daging beureum siki melon amis 1. Daging: daging beureum ...
  • Yellow flesh hybrid seedless watermelon seeds with good package

    Daging konéng hibrida siki samangka seedless kalawan pakét alus

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Golden Orchid Hibrid: YES Wangun Buah: Kulit Buah buleud: Kulit héjo kalawan stripes Warna Daging: Jero konéng Buah Beurat: 5-7kg Rasa: Rasa alus Kandungan Gula: 12% Bungkusan: 1000 siki/kantong atawa sakumaha diperlukeun Sertifikasi: Sertipikat Asal;CIQ;ISTA; ISO9001 Pedaran Produk ...
  • 2021 f1 hybrid eggplant vegetable seed for planting

    2021 f1 hibrida siki sayur terong pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki terong Warna: Hideung, Beureum, Ungu Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SXE No.2 Hybrid: YES Bentuk Buah: Cylindrical Ukuran Buah: 25-30 cm panjangna, 5 -8 cm diaméterna Setélan Buah: Hirup Rak Alus: Bungkusan Panjang: 10 gram/kantong Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001 Pedaran Produk 2021 F1 siki terong hibrid pikeun penanaman 1. Tumuwuh pisan vigorous....
  • Green sweet musk melon seeds for sale

    Dijual bibit melon kasturi amis

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki melon, Siki Melon Warna: Héjo, Bodas Bungkusan: 20g per kantong Kelas: Kelas AA Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: Shuangxing Nomer Modél: amis Résistansi: Wilt jeung virus Beurat Buah: 500 gram Penampilan: buleud Warna Daging: Héjo Daging Kulit Warna: Héjo Kandungan Gula: 17% Rasa: Garing, amis jeung nikmat Hasil: 21000 – 24000 KG per acre Tipe Budidaya: Biasa atawa rumah kaca Certi...
  • Early matured yellow flesh hybrid watermelon seeds for planting

    Siki samangka hibrida daging konéng mimiti matured pikeun penanaman

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki samangka Warna: Héjo, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Leutik Phoenix Hybrid: YES Wangun Buah: Beurat Buah buleud: 1-1.5 kgs Warna Kulit: Warna daging héjo lampu: Konéng Kandungan Gula Daging: 13% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Awal matured konéng daging konéng siki samangka hibrid pikeun penanaman 1. Ieu pisan mimiti-matured mini-wat ...
  • Chinese Crimson Sweet Hybrid Watermelon Seed

    Siki Samangka Hibrid Layung Cina

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: CW No.1 Hybrid: YES Bentuk Buah: Kulit Buah buleud: Kulit héjo poék jeung stripes lampu lega Buah Beurat: 12-18kg Kandungan Gula: 13% Warna Daging: Beureum Purity: 99% Laju Pengecambahan: 98% Kandungan Uap: 8% Kabersihan: 99% Sertifikasi: CIQ; CO; ISTA; ISO9001 Pedaran Produk Cina ...