Cina Factory Blocky bel siki cabé hibrid héjo amis pikeun penanaman

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
warna:
Héjo, Héjo
Tempat Asal:
Cina
Ngaran Brand:
Shuangxing
Jumlah modél:
SXP No.3
Hibrida:
Enya enya
Kadewasaan:
Awal
Ukuran buah:
9*9 cm
beurat buah:
300 gram
Aplikasi:
Buka filed
Sertifikasi:
Sertifikasi PHYTO
Panjelasan Produk

Ngaran produk|:Biji cabé hibrida héjo

 

Warna Héjo
Ukuran buah 9*9 cm
beurat buah 350g
Kadewasaan Awal
Aplikasi Aplikasi

 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

Émbaran parusahaan

Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. diadegkeun dina 1984, sareng miheulaanna nyaéta Shijiazhuang Shuangxing Watermelon Research Institute.Ieu teh beternak swasta munggaran perusahaan téhnologi husus anu terpadu kalayan panalungtikan ilmiah, produksi, jualan na jasa di Propinsi Hebei.Ieu mangrupikeun perusahaan kiridit kalayan kelas AA dina industri bibit Cina, perusahaan kiridit kalayan kelas AAA dina industri bibit Propinsi Hebei, perusahaan kalayan téknologi tinggi sareng perusahaan anu gaduh mérek dagang anu kasohor di Kota Shijiazhuang bahkan di Propinsi Hebei.Éta mangrupikeun unit pamaréntahan Asosiasi Bibit Cina, wakil pupuhu Asosiasi Bibit Propinsi Hebei, Pangkalan Kerjasama Ilmiah sareng Téknologi Internasional Shijiazhuang sareng Base Demonstrasi Aksi Inovasi Pamuda Propinsi Hebei.Perusahaan gaduh tim R&D sorangan sareng sistem R&D anu sampurna.Éta ogé ngagaduhan dasar produksi sareng tés tingkat internasional sorangan sareng aranjeunna sumebar di Hainan, Xinjiang, Gansu sareng seueur tempat sanésna di Cina, anu nempatkeun dasar anu kuat pikeun beternak.

 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 

Bungkusan & Pangiriman

Urang tiasa pak kalawan kantong urang, ogé bisa ngaropéa sakumaha per sarat customer urang

 

HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali