Siki Squash Bentuk buleud

  • Wholesale bottle shape calabash gourd seeds for planting Hu Zi

    Borongan botol bentukna siki labu labu pikeun penanaman Hu Zi

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Gourd Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: SX Botol Siki Gourd Hibrid: YES Kematangan: Awal kematangan Kulit Buah: Kulit héjo caang Penampilan Buah: Silinder lemes jeung lempeng Panjang Buah: 18~20cm Diaméter Buah: 9~11cm Beurat Buah: Kira-kira 1kg Purity: >95% Kabersihan: 99% Résistansi: Résistansi Alus Bungkusan: 200 g/tas Sertifikasi:...
  • Chinese round shape summer squash seeds

    Siki squash usum panas bentuk buleud Cina

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Squash Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: LY Hybrid: YES Warna Buah: Héjo ngahasilkeun: 90 t ...
  • Jinzhu No. 2 Chinese yellow skin hybrid squash/zucchini seeds

    Jinzhu No 2 Cina konéng kulit hibrid squash / siki zucchini

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: squash Warna: Bodas, Konéng Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Jinzhu No.2 Hybrid: YES Siki Tipe: Hybrid F1 Squash Siki Buah Sh ...
  • LY round shape high resistance summer squash seeds

    LY bentukna buleud siki squash panas tahan tinggi

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Siki Waluh Warna: Héjo, Bodas Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: LY Hybrid: YES Penampilan Buah: Buleud, lemes Warna Buah: Buah héjo poék Beurat: 400 gram Ngahasilkeun: 90 ton per acre dina widang kabuka, 30 ton di imah héjo Abadi: Tahan neundeun jeung transpotasi Résistansi Panyakit: Panyakit virus jeung powdery mildew Maturing: Tengah-dewasa Tipe budidaya: Umum atawa prote...