Penjualan panas Cina kualitas sayuran hibrida siki bawang beureum

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
warna:
Beureum
Tempat Asal:
Hebei, Cina
Ngaran Brand:
SHUANGXING
Jumlah modél:
SXO No.1
Hibrida:
Enya
Dinten kematangan:
30 poé
Laju pengecambahan:
> 90%
Kamurnian:
> 95%
Hasil:
4000 nepi ka 5000kgs / 667m2.
Bohlam tunggal beurat:
350-400g
Diaméter buah:
6~8 cm
Sertifikasi:
ISO9001
Panjelasan Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Tipe
Penjualan panas Cina kualitas sayuran hibrida siki bawang beureum
Kasucian
> 95%
Kabersihan
>=99%
Uap
<7%
Pengecambahan
> 90%
Asalna
Hebei, Cina

Penjualan panas Cina kualitas sayuran hibrida siki bawang beureum

1. Panengah-panengah ragam warna super ungu.2.Saragam, bohlam ukuranana ageung sareng bentuk globe luhur.3.Beurat 350-400g, résistansi panyakit luhur.4.Kamampuh neundeun alus sarta ngahasilkeun tinggi.5.rasa alus pisan.
Titik budidaya:Rohangan tutuwuhan 14 nepi ka 16cm; Jumlah tutuwuhan 23.000 tutuwuhan/667m2; Transplant metoda budidaya; Sowing dosage 100Grams/667m2; usum penanaman nurutkeun iklim lokal.
Gambar lengkep
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
bungkusan produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Nyarankeun Produk
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Émbaran parusahaan
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
Hebei Shuangxing Siki Company diadegkeun dina 1984. Kami salah sahiji profésional beternak swasta usaha téhnologi husus munggaran terpadu kalayan panalungtikan cikal hibrid ilmiah, produksi, jualan na jasa di Cina.

Sikina urang geus diimpor ka leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon.Konsumén kami disebarkeun di Amérika, Eropa, Afrika Kidul sareng Oséania.Kami geus cooperated kalawan sahenteuna 150 konsumén.Kontrol kualitas anu ketat sareng jasa saatos penjualan ngajantenkeun langkung seueur 90% konsumén nyusun ulang bibit unggal taun.
Produksi sareng uji tingkat internasional kamibasa aya di Hainan, Xinjiang, sarta loba tempat séjén di Cina, nu ngaluarkeun hiji yayasan padet pikeun beternak.
 
Siki Shuangxing geus nyieun runtuyan popularization hébat dina panalungtikan ilmiah dina loba variétas siki sunflower, samangka, melon, squash, tomat, waluh jeung loba siki sayur lianna.
Poto Palanggan
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
HTB1avQSJaSWBuNjSsrbq6y0mVXaP
FAQ
1. Dupi anjeun Produsén?
Sumuhun, urang.Kami gaduh dasar Penanaman sorangan.
2. Dupi anjeun nyadiakeun sampel?
Urang tiasa nawiskeun SAMPEL GRATIS pikeun nguji.
3. Kumaha Kontrol Kualitas anjeun?
Ti awal nepi ka ahir, urang nerapkeun Nasional Inspeksi komoditi sarta Tés Biro, otoritas lembaga Tés pihak-katilu, QS, ISO, pikeun ngajamin kualitas urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali