Siki Tomat pink

  • SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomato Seeds

    SXTS No.1403 Pink Hybrid Tomat Siki

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Tomat, Warna pertumbuhan anu teu terbatas: Beureum, Pink Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: SXTS No.1403 Hibrida: YES Kematangan: Warna Buah Awal: Bentuk Buah Pink: Buah buleud luhur Beurat: 260-300 gram Résistansi: TYLC;Abdi, Mj;ToMV;Waduh, Vd.Pengiriman barang & Panyimpenan: Alus sertifikasi: ISO9001;CIQ;ISTA;CO Katerangan Produk Bibit Tipe SXTS No.1403 Pink Hybrid ...
  • Unlimited growth type vegetable seeds hybrid tomato seeds

    jenis pertumbuhan Unlimited siki sayur hibrid siki tomat

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Siki Tomat Warna: Pink Tempat Asal: Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Nomer Modél: Tomat Siki Hibrida: YES Bentuk Buah: Bentuk buleud Beurat Buah: ...
  • Tomato seed for greenhouse with competitive price pink tomato seeds

    Siki tomat pikeun rumah kaca kalayan harga kalapa siki tomat pink

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: siki tomat pikeun rumah kaca kalawan harga kalapa siki tomat pink Warna: Pink Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Tomat Siki Hibrid: YES Siki Tipe: F1 siki tomat hibrida Kulit Buah: Kulit pink Daging Warna: Daging pink Bentuk Buah: Bentuk buleud Beurat Buah: 240g, Laju Pengecambahan maksimum 380g: ≥85% Kandungan Uap: