Siki Samangka Belang Belang

  • 8th Emperor No.3 big size hybrid f1 watermelon seeds

    8 Kaisar No.3 ukuran badag hibrid f1 siki samangka

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: 8 Kaisar No.3 Hibrid: YES Wangun Buah: Oval Kulit Buah: Kulit héjo lampu jeung stripes héjo hideung Warna Daging : Beureum Buah Beurat: 10-20kg Kematangan: Tengah-awal Kandungan Gula: 13% Sertifikasi: CIQ;CO;ISTA;ISO9001 Katerangan Produk Kaisar 8 No.3 ukuran badag hibrida f1 siki samangka *...
  • Emperor 2 high yield good quality hybrid watermelon seeds

    Kaisar 2 ngahasilkeun luhur siki samangka hibrida kualitas alus

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: siki samangka Warna: Héjo, Beureum Tempat Asal: Hebei, Cina Ngaran Brand: SHUANGXING Jumlah Modél: Kaisar 2 Hibrid: YES Wangun Buah: Oval Kulit Buah: Kulit Héjo kalayan stripes héjo poék Beurat Buah: 10-12kg Warna daging: Vivid beureum Kandungan Gula: 13% Kabersihan: 99,0% Purity: 95,0% Ngaran Produk: Kaisar 2 ngahasilkeun luhur kualitas alus siki samangka hibrida Packing: 500 g / kantong Sertifikasi: CIQ; CO; IS ...