Naon Anu Anjeun Apal Ngeunaan Poin Utama Ngembang Sunflowers?

Sunflower nyaéta genus sunflower dina kulawarga Asteraceae, alias: sunrise flower, sunflower, sunflower, sunflower, sunflower.Kalolobaan jalma geus dahar siki sunflower , nu dipelak ku sunflower, sabaraha anjeun terang ngeunaan titik konci tumuwuh sunflowers?Salajengna, supplier bibit sunflower bakal ngenalkeun titik konci ngembang sunflowers.

Sunflowers téh pituin Amérika Kidul, domesticated ku Spanyol dina 1510 ti Amérika Kalér ka Éropa, mimitina pikeun pamakéan hias.19, sarta diwanohkeun deui ka Amérika Kalér ti Rusia.Aranjeunna dibudidayakan di Cina.Siki sunflower disebut siki sunflower sarta mindeng digoréng sarta didahar salaku snack, nu nikmat.

What Do You Know about the Key Points of Growing Sunflowers?

1. Jenis taneuh naon anu dipikaresep ku kembang matahari?

Di loba tempat sunflower tumuwuh dina saline, keusik jeung taneuh garing, utamana sabab pisan tahan jeung leuwih ongkos éféktif batan pepelakan séjén.Sanaos kembang matahari henteu ngagaduhan syarat taneuh anu ketat, éta tiasa tumbuh dina sagala jinis taneuh, tina taneuh anu subur dugi ka lahan garing, teu subur sareng asin.Tapi, potensi pikeun ngaronjatkeun hasil leuwih gede lamun dipelak di sawah jeung lapisan jero, eusi humus luhur, struktur alus jeung cai alus sarta ingetan pupuk.Ngahasilkeun anu langkung saé sareng kauntungan ékonomi anu langkung luhur tiasa didapet.

2. Naon dormancy siki sunflower?

Dina kasus siki kembang matahari minyak, dormansi biasana 20 dugi ka 50 dinten saatos panén.Dormansi sacara biologis penting sabab ngamungkinkeun siki tetep 'saré' dugi ka usum panyebaran normal.Pengecambahan bisa dihindari dina piringan salila usum panén kematangan siki, sanajan dina acara cuaca hujan terus.Dormansi ieu bakal lulus sacara alami saatos panén taun ayeuna sareng usum sowing salajengna.Dina kasus anu luar biasa dimana siki anu anyar dipanén dianggo pikeun nyebarkeun atanapi padamelan panalungtikan, dormansi tiasa dirusak sacara manual.Sacara umum, siki direndam dina leyuran 50 nepi ka 100 mikrogram/ml étiléna glikol salila 2 nepi ka 4 jam tuluy berkecambah dina kaayaan anu merenah.Gibberellin ogé kapaké pikeun megatkeun dormancy dina siki sunflower siki minyak.

3. Kaayaan iklim naon anu cocog pikeun budidaya sunflower?

Sunflower mangrupikeun pamotongan anu resep suhu sareng pamotongan anu tahan tiis kalayan adaptasi anu hadé pikeun kaayaan iklim.Nalika suhu taneuh dina lapisan taneuh (0-20 cm) ngahontal 2°C, siki mimiti bertunas, 4-6°C bisa berkecambah jeung 8-10°C bisa dipaké pikeun tumuwuh bibit.Sajaba ti éta, mecenghulna seedling raket patalina jeung kualitas siki, Uap, oksigén jeung komposisi jeung struktur taneuh.

minyak sunflower umum ti seedling ka kematangan kudu ≥ 5 ℃ hawa kumulatif éféktif ngeunaan 1700 ℃;sunflower plant ti seedling ka kematangan kudu ≥ 5 ℃ hawa kumulatif éféktif kira 1900 ℃.

 


waktos pos: Nov-10-2021