Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. mimiti muncul dina Tianjin International Seed Expo 2018

Ti 20 Oktober nepi ka 22, 2018, parusahaan urang ieu diondang pikeun ilubiung dina Tianjin International Kelor Expo 2018 disponsoran ku Asosiasi Industri Kelor Tianjin, dirojong ku Komite Gawé Padesaan Tianjin, Asosiasi Bibit Cina, Asosiasi Perdagangan Kelor Cina, Pamaréntahan Rakyat Xiqing District, Beijing- Aliansi Industri Sayur Tianjin-Hebei, Asosiasi Bibit Beijing, sareng Asosiasi Bibit Hebei.

Salila konferensi cikal ayeuna, parusahaan urang diasupkeun stan husus No.. 02 di lantai katilu tina Sosial Gunung International Konférénsi Center Hotel.Nu datang geus di stream konstan ti 20th, Oct.Salila Pameran, staf perusahaan kami milih variétas anu cocog pikeun sémah sareng ngadamel perkenalan anu lengkep pikeun perhatian sémah.Rapat ieu dina urutan alus sarta pohara dipuji ku sémah.
Aya 20 kategori jeung 4040 domestik jeung asing kawentar tur unggulan pausahaan sayur milu dina pameran.Ampir 800 pausahaan well-dipikawanoh domestik jeung asing ti 17 nagara jeung wewengkon di dunya jeung sakuliah nagara milu dina pameran.

Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. first appeared on the Tianjin International Seed Expo 2018
Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. first appeared on the Tianjin International Seed Expo 2018
Hebei Shuangxing Seeds Co., Ltd. first appeared on the Tianjin International Seed Expo 2018

waktos pos: Nov-10-2021